70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Rengøring med respekt for miljøet

Kontorrengøring

  • +10 års erfaring med erhvervsrengøring
  • Regelmæssig og grundig rengøring hjælper med at skabe et sundere og gladere arbejdsmiljø
  • Miljøvenlige rengøringsprodukter for at minimere miljøpåvirkninge

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for mere information, eller for at lave en aftale. Udfyld kontaktformen eller ring på 7020 0468.

Kontorrengøring

”Vi gør rent med respekt for miljøet”

Rengøring af kontor

En støvfri virksomhed med rene indgangspartier, skinnende ruder og ryddelige kontorarealer giver gladere og sundere medarbejdere – og signalerer overskud og professionalisme til kunder og interessenter. Derfor er det også afgørende, at du vælger den rette servicepartner, når du har behov for effektiv og omhyggelig kontorrengøring i København. Hos SCS Ren tager vi hånd om din rengøring med omhu og dedikation. Vi slækker ikke på arbejdet, dvs. mindre synlige ting som vindueskarme og skriveborde bliver renggjort på lige fod med alt andet.

Ved at vælge SCS som din fremtidige samarbejdspartner, så er du sikret en grundig rengøring, hver gang. Vi arbejder hårdt og målrettet for at gøre vores kunder tilfredse, når de vælger os som deres foretrukne. Vi har adresse på Islevdalvej 144, 2610 Rødovre, men vi dækker hele Storkøbenhavn. Derfor hører vi selvfølgelig også gerne fra dig eller din virksomhed angående spørgsmål om kontorrengøring i det centrale København – eller andre steder.

Manglende rengøring medfører dårligt indeklima

Udover at et kontor ser langt mere indbydende ud i ren tilstand, så medfører dårlig kontorrengøring samtidig også dårligt indeklima. Antallet af indendørs luftbårne bakterier er 100 gange større sammenlignet med udendørs. Derfor er det utrolig vigtigt med professionel rengøring, samt jævnlig udluftning. Skab et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen ved hyppig og grundig rengøring. 

 

Professionel og fleksibel kontorrengøring

Vi bestræber os på at være de bedste og mest stabile blandt det store udvalg af servicevirksomheder, som tilbyder kontorrengøring i Rødovre og resten af Københavnsområdet. Men vi ønsker også at være en troværdig og lydhør samarbejdspartner, som gør lidt ekstra for at få tilfredse kunder. Det indebærer, at vi er synlige 24/7, og at vi prioriterer fleksibilitet højt. Vi behandler vores medarbejdere godt, og derfor gider de også at yde en ekstra indsats, som vores kunder bliver tilfredse med, når de ønsker grundig kontorrengøring med øje for detaljen og det gode resultat.

Rengøring når det passer jer

Hos SCS-Ren er vi meget fleksible, og vil i dialog med jer udarbejde den rengøringsplan, som passer jer bedst. Vi kan gøre rent hver dag eller 1 gang om ugen. Få et uforpligtende tilbud i dag. 

Miljøvenlig kontorrengøring i København

Selvom vi prioriterer kvalitet, tilfredse kunder og glade medarbejdere højt i SCS, mener vi, at miljøet er mindst lige så vigtigt. Som rengøringsvirksomhed er vi nemlig ansvarlige for at skåne miljø og natur – blandt andet igennem brugen af svanemærkede rengøringsprodukter, som belaster omgivelser mindst muligt. Vores medarbejdere bliver desuden instrueret i korrekt dosering af rengøringsmidler og vand med henblik på at kunne tilbyde en service, som er både miljøvenlig og grundig.

Hvad tilbyder vi indenfor kontorrengøring?

I dette afsnit forsøger vi at afdække, hvad der menes indenfor kontorrengøring. En ordentlig kontorrengøring hænger i vores øjne tæt sammen med et sundt kontormiljø. Udover SCS selvfølgelig tilbyder støvsugning, gulvvask, aftørring af skrivebord og andre overflader, så tilbyder vi også vinduespolering som en del af pakken. Du kan blive klogere på, hvad vi kan tilbyde ved at kontakte os i dag, så vil i samarbejde med dig finde lige netop den pakke som passer dig.

Skal vi være din nye samarbejdspartner?

Vi hører gerne fra dig, hvis du og din virksomhed ønsker et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, eller hvis du har spørgsmål til vores service. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. I SCS Ren er vi altid i tæt dialog med vores kunder – uanset om de kontakter os for effektiv hjælp til den lette kontorrengøring i Lyngby eller for professionel assistance til en større opgave et andet sted i landet.

VORES MEDARBEJDERE

Alle vores medarbejdere er uddannet i håndtering af de opgaver de måtte blive stillet overfor. Det indebærer bl.a. grundig uddannelse i dosering og anvendelse af vores miljøvenlige rengøringsmidler, samt uddannelse i almen dannelse og servicering. Det er vores vision at glade medarbejdere er med til at yde ekstra, og giver den bedst mulige service.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA EN PROFESSIONEL SAMARBEJDSPARTNER 

Hos SCS-Ren kommer vi gerne ud og giver et gratis uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave. Vi skræddersyer tilbuddet efter typen af opgave og dens omfang. Vores medarbejdere har stor erfaring indenfor dosering og brug af de helt rigtige rengøringsmidler. Kontakt os allerede i dag. 

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Rengøring, du kan stole på

  • +10 års solid erfaring i branchen
  • +1.000 tilfredse virksomheder og private kunder
  • Vi bruger bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter
  • +80 fagligt uddannede medarbejdere
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver
VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Her arbejder vi også

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!