70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Referencer

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

REFERENCER

Her arbejder vi

Tilfreds kunde siden 2011

Vi har brugt SCS Super Clean Service siden 2011, og vi er meget tilfredse med deres rengøring og gode service. Vi sætter stor pris på den tætte dialog og deres fleksibilitet.

De er altid villige til at hjælpe med hasteopgaver, hvis vi har brug for det. Vi betragter SCS rengøringsfirma som en rigtig god samarbejdspartner.

Laura Gertsen, Office Assistant – GO DREAM A/S

Omhyggelige og servicemindede

Hos InterMail er vi meget tilfredse med SCS som har stået for rengøringen siden 2011. De er omhyggelige og servicemindede og lydhøre over for eventuelle forandringer. De er tit på forkant, og spørger fx om de skal give den en ekstra skalle, når vi skal have store kundearrangementer i huset. De reagerer hurtigt på mails, når vi har brug for hjælp eller har spørgsmål af enhver karakter. 

Hanne Grøndahl, Receptionist – Inter Mail A/S

+500 tilfredse kunder

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!