70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Rengøring med respekt for miljøet

Trappevask

  • +10 års erfaring med rengøring og tilhørende services
  • Vi benytter bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige rengøringsprodukter
  • Regelmæssig og grundig rengøring skaber et sundere arbejdsmiljø

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for mere information, eller for at lave en aftale. Udfyld kontaktformen eller ring på 7020 0468.

Trappevask med brug af miljøvenlige produkter

De fleste vil gerne være trappevasken foruden. Derfor falder valget ofte også på professionelle udbydere af ejendomsservice, når trappearealet skal gøres rent. Desværre er det langt fra alle virksomheder, der leverer et tilfredsstillende resultat. Hos SCS-Ren tager vi dog ikke til takke med en halvhjertet trappevask, hvor støv hvirvles op for at gemme sig i hjørner og kanter, og hvor trapperne er fedtede og plettede efter endt udførelse.

Hos os er grundighed og glade kunder sat i højsædet, og vi løber gerne lidt længere for at levere tilfredsstillende resultater. Ganske enkelt fordi vi er en professionel og alsidig servicevirksomhed med en vision om at være en af de bedste og mest troværdige samarbejdspartner – uanset om vores kunder har behov for vinduespolering, rengøring eller trappevask.

Send det rigtige signal udadtil af din bygning 

En beskidt og snavset opgang kan hurtigt føre til et dårligt indtryk af bygningen som helhed. Uanset om det drejer sig om en beboelsesejendom eller et erhvervsmål, så vil rene og pæne trappe sende et langt bedre signal end en snavset en af slagsen.

Vores medarbejdere er alle uddannet i korrekt teknik og dosering af bionedbrydelige miljøvenlige rengøringsmidler, så du er sikret et både kvalitetsbevidst og miljøskånsomt resultat, når vi håndterer din trappevask.

Trappevask pris

Prisen på trappevasken afhænger selvfølgelig at størrelsen af trappen, samt hyppigheden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres trappeopgang og fælles områder.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at yde en service, som er udover det sædvanlige.

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Rengøring, du kan stole på

  • +10 års solid erfaring i branchen
  • +1.000 tilfredse virksomheder og private kunder
  • Vi bruger bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter
  • +80 fagligt uddannede medarbejdere
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver
VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Her arbejder vi også

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!