70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Miljøvenlig rengøring

  • +10 års erfaring med rengøring og tilhørende services
  • Vi benytter bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige rengøringsprodukter
  • Regelmæssig og grundig rengøring skaber et sundere arbejdsmiljø

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for mere information, eller for at lave en aftale. Udfyld kontaktformen eller ring på 7020 0468.

Vi gør rent med respekt for miljøet

Hos SCS Ren lægger vi vægt på kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og miljøvenlig rengøring. Derfor gør vi også gerne en ekstraordinær indsats for, at dine rengøringsopgaver bliver løst tilfredsstillende, hurtigt og ikke mindst til gavn for det miljø, der omgiver os alle sammen. Vi har adskillige års erfaring i faget, og vi kender ligeledes til de strenge krav til miljøvenlig rengøring, der gør sig gældende i rengøringsbranchen. 

Rengøring med samvittighed og kvalitet

I SCS tænker vi på vores omgivelser. Derfor benytter vi bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige rengøringsmidler i vores arbejde – til gavn for natur, interiør, indeklima og vores kunders og personales helbred og ve og vel.

Vores dygtige medarbejdere er alle uddannet i anvendelse af skånsomme rengøringsmidler samt korrekt dosering af vand og produkter. Det sikrer en både grundig og miljøvenlig rengøring.

For at skåne miljø og natur yderligere, anvender vi så vidt muligt miljømærkede produkter. Det er din garanti for en nænsom kvalitetsrengøring. Miljømærket stiller særdeles strenge miljømæssige krav til rengøringsprodukterne, og vi er ligeledes underlagt en række retningslinjer i forbindelse med udførelsen af vores arbejde.

Selvom vi bestræber os på at anvende Svanemærkede produkter, vil det i tilfælde af ekstraordinære serviceopgaver være nødvendigt, at anvende ikke-svanemærkede produkter med det formål at opnå det bedste resultat.

Miljøvenlig rengøring – kvalitetsbevidste medarbejdere

I SCS Ren lægger vi vægt på at behandle vores ansatte med respekt. Ligeledes er ordentlige arbejdsforhold og et harmonisk arbejdsmiljø vigtige elementer i vores virksomhed. Ganske enkelt fordi vi har en vision om at have glade medarbejdere, som ønsker at yde en ekstra indsats, der gavner såvel vores kunder som miljøet.

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere er kvalitetsbevidste medarbejdere, som gerne går den ekstra mil for at udføre en god service og en miljøvenlig rengøring, der lever op til vores kunders forventninger.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os. Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, og derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi udfører miljøvenlig rengøring i SCS, eller hvis du har en konkret rengøringsopgave, som du ønsker et tilbud på.

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Rengøring, du kan stole på

  • +10 års solid erfaring i branchen
  • +1.000 tilfredse virksomheder og private kunder
  • Vi bruger bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter
  • +80 fagligt uddannede medarbejdere
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver
VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Her arbejder vi også

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!