70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Vinduespudsning

  • +10 års erfaring med erhvervsrengøring
  • Regelmæssig og grundig rengøring hjælper med at skabe et sundere og gladere arbejdsmiljø
  • Miljøvenlige rengøringsprodukter for at minimere miljøpåvirkninge

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for mere information, eller for at lave en aftale. Udfyld kontaktformen eller ring på 7020 0468.

Din vinduespudser i København og omegn

Hos SCS-ren tilbyder vi vinduespolering til private og til erhverv. Hos SCS er vi licenseret og forsikret, og vores primære formål er at tilbyde den bedst mulige service til vores kunder rundt omkring i København og omegn.

Kontakt os allerede i dag, og vi vil med glæde afgive et gratis tilbud på din opgave. Alt du skal gøre, er blot at kontakte os enten via mail eller telefon. Så vender vi hurtigt tilbage.

Vores personale – Den bedste vinduesvask

SCS-ren tilbyder vinduesvask i hele Københavnsområdet, og vi tilbyder mere end blot vinduesvask. Vi giver med glæde tilbud på en komplet rengøring og vinduesvask på hele ejendommen. Vores personale, som er dem du vil møde ude på din location, er alle utrolig erfarende og kan deres kram. Det gør, at du som kunde er sikret god service og kvalitet, hver gang. Dette er en af grundstenene for vores eksistens. Hos SCS tilbyder vi udover vinduesvask også rengøring af erhvervsejendomme, trappevask og mere. Vores personale er uddannede indenfor hver deres felt, og har henholdsvis specialiseret sig indenfor b.la. kontorejendomme, trappeopgange, hoteller, hospitaler, fitnesscentre og kongrescentre. Til disse tilbydes selvfølgelig også vinduespolering og vask.

Vi tilbyder selvfølgelig engangsservices, men vi tilbyder også abonnementsbaseret løsninger indenfor vores vinduespolering. Vi har efter mere end 10 år i branchen skabt et vinduesfirma, som altid står klar og som kan tilfredsstille vores kunders behov.

Vinduespudser priser

Hos SCS får du altid et resultat du kan være tilfreds med, også behøves det heller ikke være dyrt. Vi tilbyder udover et tilfredsstillende resultat samtidig konkurrencedygtige priser som afspejler markedet. Det betyder, at du som kunde altid er sikret på den rette pris. Kontakt os i dag for at høre nærmere.

Som allerede nævnt tilbyder vi faste abonnementsbaseret løsninger på din ejendom. Her er det helt op til dig selv, hvor mange gange du ønsker et besøg af os. Vi står altid klar med spanden og redskaberne.

Når vi forlader ejendommen, kan du være sikker på, at alt står som det skal. Vi ved hvor vigtigt det er, som virksomhedsejer at kunne tilbyde pæne og renlige kontormiljøer til både kunder og kollegaer, og det er noget vi ligger en stor dyd i at kunne hjælpe til med.

Vinduespudsning til private

Vinduespudsning i private hjem kræver hårdt arbejde. Udefra tror man det ikke, men vinduespudsning kræver faktisk en del redskaber og viden. Hos SCS kender vi til følelsen af skinnende vinduer, og derfor vil vi meget gerne hjælpe til, så du slipper for at skulle ud og bruge penge og tid på din vinduespolering. Med SCS er du sikret topkvalitets resultat hver gang, samt fleksible arbejdstider, sådan at vi i dialog med dig nemt og hurtigt kan få aftalt, hvilket tidsrum passer dig bedst.

Privat vinduespolering

Som allerede nævnt kræver vinduespolering et større arbejde end man umiddelbart forventer. Når det så ovenikøbet regner og blæser, ja så er det ikke fordi lysten bliver større. Hos SCS rykker vi ud i alt slags vejr, fordi det er aftalen. Vi tilbyder uden- og indendørs vinduespudsning. Som privatkunde kan du altid regne med os, og du kan oveni købet samtidig forvente at vi udelukkende bruger miljøvenlige produkter, som alle er svanemærket. Det er din garanti for en nænsom vinduespolering, da svanemærket stiller særdeles høje miljømæssige krav til produkterne.

SCS opererer primært i Københavns området og omegn. Byer som Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Rødovre er alle eksempler på byer, hvor vi rykker ud. Så leder du efter et kvalitetsbevidst rengøringsfirma med flair for vinduespuds, så kontakt os allerede i dag.

Vinduespolering med respekt for omgivelserne

Vores personale er alle uddannet indenfor hver deres felt, så vi er sikre på at de kan løfte vores kunders opgave til perfektion. Vi ved selv, at det er rart at vide ens hjem er i trygge hænder. Derfor kan du altid forvente, at vores personale tager hensyn til jeres omgivelser, som f.eks. blomsterbede eller græshave. Når vi engang er færdig giver vi dig besked, så du ved hvornår og hvor lang tid vi har brugt på opgaven. Du kan ALTID forvente et skinnende resultat når vi er færdige. Prøv selv.

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Rengøring, du kan stole på

  • +10 års solid erfaring i branchen
  • +1.000 tilfredse virksomheder og private kunder
  • Vi bruger bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter
  • +80 fagligt uddannede medarbejdere
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver
VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Her arbejder vi også

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!