70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Rengøring med respekt for miljøet

Rengøring på plejehjem

 • +10 års erfaring med erhvervsrengøring
 • Regelmæssig og grundig rengøring hjælper med at skabe et sundere og gladere arbejdsmiljø
 • Miljøvenlige rengøringsprodukter for at minimere miljøpåvirkninge

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for mere information, eller for at lave en aftale. Udfyld kontaktformen eller ring på 7020 0468.

Rengøring på plejehjem

Ledelsen på plejehjem og øvrige institutioner, hvor ældre og sårbare mennesker jævnligt færdes skal stille yderst høje krav til deres rengøring. Under ingen omstændigheder må der sløses med rengøringen i områder som hjørner, overflader og øvrige steder, der ellers nemt forbigåes. Hos SCS-Ren er vi netop bekendt med dette problem og stræber altid efter at give den mest optimale rengøring, hvor lokalet efterlades i skinnende og desinficeret tilstand. Samtidig er rene forhold med til at skabe glæde og overskud modsat beskidte lokaler.

Hvad tilbyder vi?

Vigtigheden i at rengøre ordenligt, særligt på plejehjem består i at udrydde samtlige former for bakterier, som ses på f.eks. overflader, sengebetræk og håndvaske. Hos SCS-Ren desinficere vi altid alle overflader, og når ind i selv de mest trængte små kroge, og går under ingen omstændigheder på kompromis med kvaliteten. Vi tager ikke til takke med et halvfærdigt resultat, men sørger altid for at krydstjekke alle de forhold som på forhånd aftales med institutionen.

Rengøring med brug af miljøvenlige rengøringsartikler

Udover at vi forsøger at levere et skinnende og professionel resultat hver gang, så sker det også til gavn for det miljø, som omgiver os alle sammen. Det betyder, at vi i SCS-Ren udelukkende gør brug af miljøvenlige rengøringsprodukter, som er til gavn for mennesker og natur. Svanemærket er din garanti for en nænsom kvalitetsrengøring. Svanemærket stiller særdeles strenge miljømæssige krav til rengøringsprodukterne, og vi er ligeledes underlagt en række retningslinjer i forbindelse med udførelsen af vores arbejde. Kontakt os for at høre nærmere.

Priser for rengøring

Prisen for rengøringen afhænger af den pågældende opgave. I korrespondance med dig, finder vi sammen frem til, hvilke opgaver i ønskes løst af SCS-Ren, og hvor tit dette ønskes. Eksempler på opgaver kunne være:

 • Desinficering af alle overflader
 • Gulvvask
 • Udskiftning og vask af sengetøj
 • Støvsugning
 • Fjernelse af støv

Kontakt os i dag for at høre nærmere på telefon 70 20 04 68 eller på mail info@scs-ren.dk

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Rengøring, du kan stole på

 • +10 års solid erfaring i branchen
 • +1.000 tilfredse virksomheder og private kunder
 • Vi bruger bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter
 • +80 fagligt uddannede medarbejdere
 • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service
 • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver
VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Her arbejder vi også

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!