70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Hvorfor rengøring i hjemmet er vigtigt

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for mere information, eller for at lave en aftale. Udfyld kontaktformen eller ring på 7020 0468.

Langt størstedelen af os kan nikke genkendende til, at et rent og nydeligt hjem får dig til at føle dig bedre tilpas. Præcis som det bør være i dit eget private hjem. Det modsatte gør sig også gældende, et beskidt og støvet hjem kan hurtigt få dig til at føle ubehag. Sådan bør, og skal det ikke være.

Desværre synes rigtig mange, at den daglige rengøring er en langvarig proces, som bare skal overstås hurtigt. Derfor kommer man tit ikke i de inderste kroge og hjørner, og nøjes blot med at aftørre overflader. Det kan hurtigt blive en ond cirkel, som kører i ring. Få hjælp allerede i dag til dine rengøringsopgaver i samarbejde med SCS-Ren.

Hvorfor er rengøring af hjemmet vigtigt?

Udover at førstehåndsindtrykket er en stor og vigtig del, så er det sundshedsfaglige også et vigtigt argument for rengøringen. Det er faktisk den helt afgørende grund for selve rengøringen.

UNDGÅ SYGDOM

Ved at holde bakterier, støv og mikroorganismer på afstand kan du være med til at forhindre ting som astma, allergier og andre sygdomme. Derudover er rengøringen særlig vigtig for dig som har kæledyr. Flyvende hunde- og kattehår er et problem, som blot venter på at indtræde. Tilføj derefter også en mængde støvmider og skimmel, så sidder du med en dejlig cocktail, som er med til at nedbryde dit immunforsvar.

FJERN BAKTERIER

Ved at rengøre med jævne mellemrum eliminere du bakterier sammen med deres følgesvende (snavs og støv), hvilket resulterer i bedre indendørs miljøer og efterlader en dejlig friskhed i hjemmet. Særligt kræver køkken og badeværelset stor opmærksomhed, da disse steder er nogle er de mest beskidte og bakterieproppet steder i hele huset.

Hos SCS bruger vi udelukkende miljøvenlige rengøringsartikler, så du skal ikke være nervøs for kemikalier mm. når du får udført opgaver af os.

Hvorfor får rengøring mig til at føle mig bedre tilpas?

  1. Et snavset hus forårsager stress. Du vil ikke leve i et stresset miljø, gør du? Dit hjem skal være et afslappende sted, hvor du føler dig tilpas og sikker. Der ses næsten en hel terapeutisk dimension ved rengøring, det hjælper til at medbringe harmoni og orden i dit liv.
  1. Rengøring hjælper dig med at sove. Der er intet som at vågne op i friske, rene lagner. Du behøver ikke at frygte de 100 forskellige huslige pligter, som allerede venter fra morgenstunden. Sov godt.

Rengøringen er nemt og hurtigt overstået med hjælp fra SCS-Ren

Hvorfor bruge tid på at gøre rent, når du kan få hjælp ude fra. Brug i stedet tiden med dine nærmeste eller arbejde og overlad rengøringen til os. Kontakt os allerede i dag, og vi giver med glæde et gratis tilbud på din rengøringsopgave. Vi skræddersyer i fællesskab med dig den rengøringsplan, som passer dig bedst. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Rengøring, du kan stole på

  • +10 års solid erfaring i branchen
  • +1.000 tilfredse virksomheder og private kunder
  • Vi bruger bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter
  • +80 fagligt uddannede medarbejdere
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver
VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Her arbejder vi også

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!