70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Hvor ofte bør jeg gøre rent?

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for mere information, eller for at lave en aftale. Udfyld kontaktformen eller ring på 7020 0468.

Hvor ofte bør jeg gøre rent?

Tit og ofte ses det, at bitte små rengøringsopgaver bliver forbigået, hvilket medfører, at i sidste ende så bliver rengøringstjansen så stor at den bliver uoverskuelig. Dette behøves ikke, at være tilfældet længere. Få professionel hjælp både til de små, men særligt også de store rengøringsopgaver i dag.

Nedenfor ses en opdeling af de rengøringsopgaver, som vi mener bør klares både dagligt, ugentligt, månedsvis og årsvis.

Daglige rengøringsopgaver

KØKKENET

Hvis du eller en i husstanden laver mad i køkkenet på daglig basis, så er rengøring af køkkenet et såkaldt ‘must’. Køkkenet er det perfekte sted for bakterier at slå sig ned. Sørg altid for at få klaret opvasken så hurtigt som muligt, og tør altid spisebord og køkkenbord af efter brug.

OVERFLADER

Alle overflader som bliver brugt til enten madlavning eller spisning, det vil sige spisebord, køkkenbord, sofabord (måske også natbordet?) bør aftørres hver dag. De overflader, som vi er i mest kontakt med i løbet af dagen, er de steder med aller flest bakterier på sig.

Nogle dages mellemrum

VASKEN PÅ BADEVÆRELSET

Denne vask får særligt meget opmærksomhed i løbet af en normal dag. Du bruger den både til at vaske hænder, børste tænder og vaske dit ansigt med. Et godt råd er, at altid aftørre med desinficerende klude, således at alle bakterier dræbes jævnligt, og du ikke giver dem mulighed for at hobe sig op. Hertil er det også vigtigt at aftørre dørhåndtag og toiletbræt.

GENERELT ROD

Brug 10-15 minutter på at fjerne det rod, som ligger og flyder i gangen og i øvrige indgange. De fleste kender den ‘velkendte stol’, som er stolen hvor vi placerer størstedelen af alt vores tøj på. Sorter tøjet og læg det på plads eller blot læg det på sengen. Ved blot at bruge 10-15 minutter, så kan du få fjernet størstedelen af alt rodet, da det blot er et spørgsmål om at ligge tingene på plads.

Ugentligt

OMRÅDER SOM GENERELT BLIVER BERØRT

Forsøg at rengøre områder som stikkontakter, dørhåndtag, fjernbetjening og øvrige. En hurtig aftørring med spritklud vil kunne gøre det.

BADEVÆRELSET

Badeværelset er et område, som bør rengøres som minimum én gang om ugen. Hos SCS-Ren ved vi, hvordan badeværelset skal rengøres efter den mest hensigtmæssige måde. Mange bakterier og andet snavs hober sig hurtigt op på badeværelset, og da badeværelset er et rum udsat for højere luftfugtighed end øvrige værelser, så giver det svamp og fugt frit løb for at danne sig. Sørg for at rengøre spejle, toilet, vask (igen), bruser og karbad og smid alle brugte håndklæder til vask.

Nogle ugers mellemrum

KØLESKAB

Det er vigtigt at rengøre og tømme køleskabet for eventuelt udløbet mad og drikkevarer. Derudover anbefales det at aftørre hylder, plader og bokse. Hyppig rengøring af køleskabet vil medføre, at det dufter rent og vil fjerne enhver form for svamp stammende fra gammelt mad.

GULVE

Sørg for at få vasket gulv ved brug af en gulvmoppe eller andet redskab. Hos SCS har vi altid forøget fokus på områder, hvor personer tit færdes såsom stuen, gangen og badeværelset. Støv ligger tit på gulvet uden man kan se det med det blotte øje, derfor er det vigtigt med gulvvask i ny og næ.

BRUSEKABINE OG BADEKAR

Badeværelset skal rengøres hver uge, imens rengøringen af brusekabine og badekar skal rengøres med nogle ugers mellemrum. SCS-Ren rengøre grundigt dit brusebad og badekar med særligt fokus på fugerne. Badeværelset er meget tilbøjelig til at danne fugt, her særligt i fugerne. Rengøring af kabinen og karret er med til at stoppe skimmelsvamp og andet fugt. Sørg for at lufte ud efter hvert bad, hvis muligt.

PLANTER

Planter med brede, flade blade har tendens til at opsamle støv ligesom alt andet. At fjerne støv hjælper med transpiration, så dine planter forbliver sunde og fortsat voksende. Brug en fugtig klud en gang om måneden til at tørre bladene af – og imens du er ved det, kan du også tørre plantepotter af for støv eller jord.

Et par gange om året

LOFTSVENTILATORER

Der opsamles utrolig meget støv i disse ventilatorer over tid, og de bør derfor rengøres et par gange om året som minimum. Lader man dem bare stå til risikerer de at sættes ud af drift.

OVN

Rengøring af ventilationshuller, tør væggene af i selve ovnen og omkring komfuret. Dette er et af de steder, hvor der rigtig hurtigt ophober sig fedt, og dette forbliver siddende indtil det bliver fjernet.

Årligt

GARDINER

Støv kan dannes i selve gardinstoffet over tid. Ved at rengøre dem, kan du give dem helt nyt liv, da det tit ses farven kommer igen. For gardiner, der udsættes for mere støv end normalt som f.eks. i et badeværelse eller ved siden af et madlavningsområde, vask dette gardin efter behov for at fjerne meldug, madrester osv.

LYSARMATUR

Lysaramtur glemmes oftest og kan dermed overtid danne store mængder støv og snavs. En årlig rengøring af disse kan være med til at få armaturet til, at se ud som nyt igen.

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Rengøring, du kan stole på

  • +10 års solid erfaring i branchen
  • +1.000 tilfredse virksomheder og private kunder
  • Vi bruger bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter
  • +80 fagligt uddannede medarbejdere
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service
  • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver
VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Her arbejder vi også

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!