70 20 04 68 info@SCS-ren.dk

Rengøring med respekt for miljøet

Flytterengøring

 • +10 års erfaring med erhvervsrengøring
 • Regelmæssig og grundig rengøring hjælper med at skabe et sundere og gladere arbejdsmiljø
 • Miljøvenlige rengøringsprodukter for at minimere miljøpåvirkninge

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for mere information, eller for at lave en aftale. Udfyld kontaktformen eller ring på 7020 0468.

Flytterengøring

SCS-Ren er eksperter indenfor flytterengøring i København og omegn. Overlad rengøringen af dit tidligere hjem til os, og ret i stedet dit fokus på dit nye hjem.

Rengøring ved fraflytning

Du har fået nedpakket alle tallerkener, glas, stole og alt fra dit tidligere hjem. Klar til afgang. Hvad nu? Ja nu venter den benhårde rengøring. Særligt lejeboliger har tit yderst høje krav til den efterfølgende rengøring. Lad os om det. Det eneste vi skal bruge er en komplet liste over de rengøringsopgaver som kræves udført.

SCS-Ren er et rengøringsfirma med yderst stor erfaring, og ved hvordan man kommer i selv de mindste hjørner og fjerner snavs, som ellers synes umuligt at få fjernet.

Hvad hjælper vi med?

Vi hjælper med akkurat det du skal bruge hjælp til. Nedenfor er gengivet en række punkter, som er de opgaver vi typisk støder på:

 • Gulvvask
 • Støvsugning
 • Rengøring af hårde hvidevare
 • Aftørring af karme, paneler og borde
 • Rengøring af køkken og toilet
 • Vinduespolering
 • Udskiftning af skraldeposer

Står du og skal bruge hjælp til øvrige opgaver, så kontakt os allerede i dag. Sammen finder vi en løsning.

SLIP FOR DYRE EFTERREGNINGER

Rengøringen efter flytningen kan ofte være uoverskuelig for mange. Det kan tit medføre, særligt for lejeboliger, en dyr efterregning. Dit fokus ligger selvfølgelig et andet sted end på rengøringen. Det tilknyttede rengøringsselskab til ejendommen tager som oftest tårnhøje priser for det efterfølgende arbejde. Brug SCS-Ren til din flytterengøring og brug pengene på noget andet.

Vi vil gøre vores bedste for at få dit depositum tilbage

Som allerede nævnt, så ses det tit at lejeboliger kræver tårnhøje priser for den efterfølgende rengøring ved fraflytning, dette fratrækkes tit dit depositum. Ved at bruge SCS-Ren kan du være med til sikre, at en større del af dette kommer retur. Vi hjælper hjertens gerne med flytterengøringen. Vores ekspertise får selv de værste pletter og snavs væk. Kontakt os i dag!

Hvad koster en flytterengøring?

Prisen på flytterengøringen afhænger af den pågælende opgave. Ønsker du et gratis tilbud på din flytterengøring? Så kontakt os allerede i dag.

VORES PERSONALE

Alle vores medarbejdere er uddannet i håndtering af de opgaver de måtte blive stillet overfor. Det indebærer bl.a. grundig uddannelse i dosering og anvendelse af vores miljøvenlige rengøringsmidler, samt uddannelse i almen dannelse og servicering.

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Rengøring, du kan stole på

 • +10 års solid erfaring i branchen
 • +1.000 tilfredse virksomheder og private kunder
 • Vi bruger bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter
 • +80 fagligt uddannede medarbejdere
 • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service
 • Vi bestræber os altid på at levere en god og ordentlig service

Vi lever af glade kunder

Din tilfredshed er vores arbejdsglæde, hver dag. Når du vælger os, er du både sikret kvalitetsarbejde og en tryg oplevelse.

Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Privatrengøring
Trappevask
Institutionsrengøring
Ejendomsservice
Håndværkerrengøring
Tandlægerengøring
Skurvognsrengøring
Specialopgaver
Håndværkerrengøring
Specialopgaver
VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Her arbejder vi også

.

Vi byder dig velkommen

Få mere tid til det, du elsker, med vores rengøringsservice. Vores erfarne og dygtige team står klar til at give dit hjem eller virksomhed en grundig rengøring, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Vi bruger kun de bedste og mest effektive rengøringsprodukter og metoder, der sikrer et rent og sundt miljø. Lad os tage os af rengøringen, så du kan nyde mere tid til dine interesser og aktiviteter!